Thursday, September 3, 2009

Taniah Buat CheKuna


Taniah buat Chekuna sebab berjaya membuat RESEPI PUDING JAGUNG...asben ada ckp, dia rasa seram plak kalau chekuna buat tak jadi...nanti apa kata dia plak. Kita pun cakap balik kat asben, kan selama ni buat jadi dengan resepi tu...usahlah risau...jadi punyer...lepas tu asben hanya senggih dan akhirnyer....mmg menjadi...hilang risau asben kita...kepada yang nak tenguk kuih2 lain di blog chekuna...leh ziarah di http://chekuna-rauna.blogspot.com/

Wednesday, September 2, 2009

Resepi Puding Roti Marble


Ini resepi puding terbaru asben buat tengahari tadi. Tah apa mimpinyer asben nak try buat, resepi ni dicedok dari blog AZURA yang pernah singgah ke sini dahulu. Sempat plak asben videokan dan upload dalam youtube dan post ke sini. Apa pun kepada yang ingin mencuba dengan bantuan video..sila lah cuba try test...kepada yang nak order Kek Gula Hangus...sila2 jangan memalu...


Resepi Puding Coklat...


Resepi puding coklat...

Untuk mencuba boleh lah tenguk video yang disertakan. Semoga berjaya. Terima kasih kepada my asben ( jebateja ) yang buatkan puding coklat ini dan mevideokannya juga.



Tempahan Kek gula hangus n puding klik sini
( Ejaan salah dalam video..magerin = majerin )

My Blog List