Saturday, July 10, 2010

Kek Coklat untuk Cikgu Nur Akmarina


Kek Coklat ni untuk seorang cikgu yang di tempah melalui adik ipar. Nama cikgu tu Nur Akmarina. Cikgu ni rekwes kek coklat untuk hari lahir tapi tidak mahu diletakkan sebarang nama. Apa pun terima kasih atas tempahan cikgu tersebut....lain kali tempah le lagi.

Puding Jagung My Asben



Puding Jagung di atas ni dibuat oleh Asben. Asben teruja nak buat puding ni setelah melihat bekas kek yang baru saya beli. Sebenarnya bekas ni untuk saya cuba resepi kek tapi Asben teringin sangat nak buat puding jagung dengan bekas tersebut. Nak tenguk hasil nya macam mana...kata Asben. Gambar dibawah ialah hasilnya...lawa kata Asben lagi. Puding ni habis dalam satu hari...anak yang paling bongsu memang teramat suka dengan air tangan ayahnya ini. Anak ayah katakan...

Kek Gula Hangus Untuk Imran

Kek Gula Hangus ni untuk Imran juga seorang kawan Asben di kilang. Kek Gula Hangus sebanyak 3 pcs or kotak ni sebenarnya untuk kawan isteri Imran yang bekerja di Telekom Kuala Lumpur. Nampaknya promosi mulut ke mulut memang berkesan. Terima kasih pada Imran dan wife kerana sudi ambil order dari mereka.

Kek Gula Hangus Shahrol

Kek Gula Hangus untuk Encik Shahrol sempena majlis tahlil di rumahnya. En. Shahrol ni kawan Asben kat kilang dan beliau berkata tahlil untuk family je so dia tak le jemput kawan-kawan. Apa pun terima kasih kerana menempah kek gula hangus ni. Antara pelanggan yang sentiasa mengulangi order ni....

My Blog List