Monday, July 26, 2010

Kek Gula Hangus vs Kek Mable/Pelangi

Kek Gula Hangus ni di tempah pada 23hb Julai lalu, Ditempah oleh Regular Customer di UNITEN. Kek ni kena hantar pagi2 sebab untuk orang MEETING katanya...ASBEN le jadi MANGSA nya....
Kek Pelangi/Mable ni ditempah jiran yang mahu membawa pulang ke KAMPUNG di MELAKA. Yang tempah ni berpangkat MAKCIK. Makcik ni pun nak awal2 pagi. Yang ni saya hantar sediri...sebab selang sebuah rumah je.

Kek Coklat Kuala Lipis




Kek coklat ni bukan lah bernama Kek coklat KUALA LIPIS tapi di beri tajuk begitu sebab orang KUALA LIPIS dok order. Oleh kerana nak balik kampung jadi tolong lah buat kan....KEK ni untuk anak beliau. Al maklum bebudak memang suka makan benda yang ala ala coklat ni....kita yang tua ni pun kadang2 teruja...terima kasih AINA kerana sudi ORDER.

My Blog List