Saturday, February 20, 2010

Video Resepi TIRAMISU



Seperti yang dijanji post lepas...Asben dengan bangganya berjaya meyiapkan video Resepi Tiramisu. Kepada yang nak mencuba boleh le test. Cuma asben sempat berpesan...dia bukan tukang masak PRO... SEMI Pro pun dia tak layak katanya...jadi jika tukang masak PRO yang meyaksikan video ini...harap2 jangan bandingkan dengan hasil kerja anda. Namun Asben dah 2 kali buat...hasilnya...NYUMMY....Asben still ingatkan...betapa makanan ni buleh mengemukkan...emmmm

Thursday, February 18, 2010

Tiramisu...

TIRAMISU...makanan Itali ( kalau tak salah )...hasil KERASTANGAN Asben yang memang giler bab2 makanan seperti ini. yang dalam gambar ni adalah adalah produk kedua sebab yang pertama kali buat tak sampai 24jam abis ditelan. Asben kata makanan ni leh mengemukkan...ahhhh...gemuk pun gemuk lah...asalkan sedap...untuk yg nak cuba..asben dalam proses nak videokan ( lom start pun lagik..dia rancang je...sibuk dengan projek keta proton model baru...). Tapi...dia akan buat juga nanti....babai

My Blog List